Aktivitetskalender

på denne sida

Skodjefotoklubb

Aktivitetskalender

De kommende arrangementene i klubben, møter, utflukter, kurs m.m. Mangler noe her, så tips oss

Mini grunnkurs

Dato: 23. 11. 2017 Klokkeslett: 18:00
Beskrivelse: Mange av våre medlemmer er usikre på dette med manuelle innstillinger på kamera...spesielt blender, lukkertid og iso-verdier. Derfor vil klubben holde minigrunnkurs i dette emnet. Ta med deg kamerautstyr, og bli...forhåpentligvis...visere. Det blir teori og praksis i løpet av disse 2 til 2,5 timene :)

John Colbensen vil være kursholder. Så, om du er usikker, bare trenger oppfriskning, eller rett og slett ikke har peiling på dette med blender, lukkertid og iso-innstillinger på kamera, så bli med :) Kurset er gratis, og kun for medlemmer.

Dato publisert: 01. 11. 2017

Kurs i Lightroom 6/Classic CC

Sted: Gomerhuset, bildegfagrommet
Dato: 25. 11. 2017 Klokkeslett: 10:00
Beskrivelse: Dette er første kurset etter lanseringa av nye Classic CC, som overtek rolla til gamle CC (2015).

Under kurset blir nyheiter gjennomgått, og du lærer å beherske Lightroom, slik at du unngår fallgruver, finn att bilda når du treng det og lærer både grunnleggande og noko avansert redigering.

Vel møtt til ei spennande og gjevande helg med verdens mest populære og komplette program for behandling av bilde.

Les meir om kurset og meld deg på hos arnoldfoto.no

Dato publisert: 30. 10. 2017
Frå eit tidlegare kurs i bildefagrommet. Foto: Arnold Hoddevik

Dato: 30. 11. 2017 Klokkeslett: 19:00
Beskrivelse: Bildekritikk med John :) Teori og praksis. Alle kan sende inn to bilder de har lyst til å få bildekritikk på (på møtet) til johncolbensen@gmail.com.

Det blir dessuten en liten oppsummering og feiring av NM gullet :) De 20 bildene som gjorde oss til Norges beste fotoklubb vises, og vi øver også på bildekritikk på disse.

Dato publisert: 29. 05. 2017
Ett av bildene som bidro til klubbgullet, "Sandra". Foto: Monica Elise Vestre

Julebord

Dato: 16. 12. 2017 Klokkeslett: 19:00
Beskrivelse: Vi ønsker alle medlemmer velkommen til julebord på Jentekolonien lørdag 16. desember kl 19.00.

Det blir julematbuffet med tradisjonell julemat (pinnekjøtt, svineribbe, medisterkake og svinemør med tilbehør), julepålegg med brød, potetsalat og eggerøre, og dessert. Man tar selv med det man ønsker å drikke :)

Pris pr. person er 300 kr.

Etter mat blir Årets fotograf offentliggjort.

Vi ønsker tilbakemelding på om du blir med innen 1. desember – send din påmelding til Line Skår på line.skar@hotmail.com eller sms til 48 50 99 73.

Vi håper du blir med!

Dato publisert: 01. 11. 2017
Skodje fotoklubb Skodjefotoklubb

Mini grunnkurs (blender, iso, lukker osv.)

Gratis grunnkurs med John. Kun for medlemmer.
Jentekolonien
Torsdag 23. 11. 2017  kl 19.00