Hele artikkelen

30. 10. 2017 - Skodje Fotoklubb – årets fotoklubb 2017!

Gullvinner i klassen monokrom print. "You ... stole my Soul". Foto: Line Skår

Andre plass i naturfoto. "Popcorn time". Foto: Geir Jartveit.

Skodje Fotoklubb er kåret til Norgesmester i foto, og det tre år før målet til stifter og ildsjel John Colbensen. Dette ble klart da resultatene for høstrunden i NM i foto ble offentliggjort søndag 29.10.2017.

Skodje Fotoklubb er en forholdsvis ung fotoklubb, bare 7 år. Til tross for sin unge alder har klubben allerede satt spor i norsk fotomiljø.

NM i fotografi har to runder, vår og høst, og allerede etter første runde ledet Skodje. I tillegg til å få tittelen «Årets klubb» høstet også klubben mange andre gode titler.

Geir Jartveit fikk 2. plass som Norgesmester i foto, bare ett poeng bak vinneren. 17 år gamle Peter Elias Hoddevik fikk 3. plass som «Årets ungdomsfotograf», 2 poeng bak årets vinner.

Line Skår hentet 1. premien i klassen monokrom print for portrettet «You....Stole my soul», Geir Jartveit fikk 2. plass for bildet «Little Brother» i klassen monokrom print og «Popcorn time» i klassen naturfoto. Ole Bjørn Steinsvik hentet 3. plass i klassen farge print for bildet «Little Mermaid».

I tillegg ble fleire premiert med Hederlig omtale og antatte.

Last ned og se Resultatliste for høstrunden.

Les mer om Norgesmester i foto og årets klubb hos Norsk Selskap for Fotografi.

Tekst: Ingebjørg Sporstøl, konkurranseansvarlig