Hele artikkelen

17. 10. 2018 - Fotoinnslag på NRK MR

Gullvinner i NM 2018. I can see you. Foto: John Colbensen

Lokalradione for NRK Møre og Romsdal

Medlemmer i Skodje fotoklubb gjorde det godt i NM i 2018. John Colbensen ble Norgesmester, og ble intervjuet på God morgen i NRK Møre og Romsdal 17.10.

I 2017 sto klubbresultatet fremst, da klubben ble norgesmester, men i år var det mer enkeltprestasjonene som sto fremst. John Colbensen fikk mest poeng sammenlagt i begge rundene, og ble dermed Norgesmester. Flere avndre medlemmer gjorde det også godt.

I God morgensendinga på NRK Møre og Romsdal ble det gjort et godt intervju med John, i to deler. Først snakket han om konkurransen, hvordan han planlegger og får inspirasjon, og ga flere gode tips til bedre bilder. I del to fikk vi gode tips om fotografering om høsten - en fantastisk periode å ta vakre naturbilder.

Bildet til denne artikkelen ble tildelt gullmedalje i klassen sort/hvitt papir. Det fanget umiddelbart juryens interesse.

Du kan følge linken her, og høre hele intervjuet. Det er vel anvendt tid. Radiointervju med John Colbensen. Innslagene er merket på vedlagte bilde fra nettsiden til NRK.