Hele artikkelen

01. 06. 2018 - Vårrunden Årets Fotograf 2018

«Strong yet fragile» av Cathrin Flate Reiten, 1. plass i klassen fritt farge.

"Fading Beauty" av Monica Elise Vestre, 1. plass i klassen stilleben.

«Rabbit» av Geir Jartveit, 2. plass i klassen fritt monokrom. Geir leder sammenlagt etter 1. runde. Malvin Jan Dyb vant forøvrig klassen fritt monokrom.

Resultatene fra vårrunden i klubbkonkurransen er klar!

Klubben har hvert år en klubbkonkurranse med to runder, en vår og en høst.

Resultatene blir lagt sammen, og årets fotograf i klubben blir kåret ut i fra resultatene i disse to rundene. Hver runde av klubbkonkurransen inneholder tre kategorier: fritt motiv i farger og monochrome, samt en tema-konkurranse som endrer seg for hver runde. Vårrunden hadde stilleben som tema, og til høsten er portrett tema.

Totalt ble det levert inn nærmere 170 bilder fra i underkant av 20 av klubbens medlemmer, 56 av bildene ble premiert. Vi følger det nasjonale poengsystemet der 1. plass gir 10 poeng, 2. plass 7. poeng, 3. plass 5. poeng, Hederlig omtale (HO) 3 poeng og antatt 1 poeng. I fjor var det Cathrin Flate Reiten som fikk tittelen «Årets fotograf 2017», og hun ligger godt an i topp med 21 poeng sammen med Geir Jartveit med 22 poeng og Peter Elias Hoddevik med 19 poeng.

Alle bildene vil bli lagt ut i galleriet så snart som mulig.

Tekst: Ingebjørg Sporstøl, konkurranseansvarlig