Foto: Line Skår

Foto: Peter Elias Hoddevik

Søndag den 04. september var vi et knippe fotografer som møttes til StreetPhoto i egen by, tema for dagens bilder var "Fargeklatt".

Avspark for byvandringen var klokka 16.00 fra Ålesund Rutebilstasjon, derfra gikk vi i samlet flokk og ruvet godt med våre kameraer og linser.

Dagen og været var helt på vår side med sol og delvis blå himmel, så stemningen var helt på topp, noe som er varemerke for våre turer.

Vi ble enige om å navigere oss mot Molovegen som er et yndet sted både for turister og fotografer, her var det mange motiv som ble fanget av våre linser. Det var heller ikke mangel på modeller, både vi i gruppa stilte opp og en turist stilte velvillig opp ved Molja til stor glede for oss. Etterhvert som tiden gikk var de fleste både tørste og sultne, så dagens utflukt ble avsluttet på Bocca med både mat og drikke.

Dette var en fantastisk koselig tur i egen by, og som vanlig veldig sosialt.

Det er opprettet et album inne på Klubbens sider, her har alle som var med blitt oppfordret til å legge inn bilder. det blir trekt en vinner på klubbmøte i september. Så gleder vi oss masse til neste tur i oktober.

Tekst: Line Skår