Vinnerbilde tema Arkitektur Foto: Monica Elise Vatnehol

Vinnerbilde tema Serie Foto: Trond Edvard Ekroll

 

Vinnerbilde tema Vinter Foto: Edmund Melkild

 

9 runder med forskjellige temaer er unnagjort og vi har kåret Skodje Fotoklubbs første "Årets Fotograf". Monica Elise Vatnehol stakk av med seieren i totalregnskapet, bare to poeng foran Trond Edvard Ekroll som da endte på 2. plass. Edmund Melkild tok siste pallplass.

Vi har hatt nærmere 30 stykker med i konkurransen gjennom rundene. Noen har vært med på alle, mens noen har gitt seg med et par-tre runders deltakelse. Det som har vært så fascinerende er å følge med på kvaliteten på bildene etter hvert som rundene har gått. Det har vært en markant forbedring, særlig hos de som har vært med på omtrent alle temaene. Dette bare understreker poenget med klubbkonkurransen, nemlig å bli en bedre fotograf. Det handler jo selvsagt litt om heder og ære...og premier, men aller mest om å forbedre seg fotografisk. Konkurranseinstinktet har blitt vekket hos flere som ikke trodde de hadde det, og snart begynner vel flere av dere å konkurrere utenom klubben også. Dette vil igjen føre til mer erfaring og mest sannsynlig at du forbedrer deg som fotograf. Intet hadde gledet meg mer.

 

Juryen i år har vært litt på forsøksstadiet, men til neste års konkurranse så vil dette endre seg. Vi vil prøve mest mulig å bruke andre klubber i NSFF systemet som jury. Dette vil gi et bredere gunnlag for å kåre Årets Fotograf 2011. Jeg håper at så mange som mulig ser verdien i å være med til høsten igjen, for da braker det løs med 1.runde i konkurransen.

Du kan bare bli en bedre fotograf ved å delta...;)

Jeg gratulerer alle med super fremgang, og ikke minst de tre i toppen...på tide å prøve seg på andre konkurranser også? :)

Mvh

John Colbensen

Leder