Formålet med klubben kan kort oppsummerast slik:

  • Å gi medlemmene auka kunnskap om fotografi. 
  • Å auke interessa for godt fotografi i lokalsamfunnet. 
  • Å skape eit bredt fotomiljø. 

Namn:

Skodje fotoklubb

Adresse:

Postboks 31, 6260 Skodje

Stiftingsdato:

08. april 2010

Organisasjonsnummer:

995408511

Bankkonto: 39103999123

 Personvernerklæring

Personvern, behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Skodje fotoklubb (organisasjonsnummer 995408511), som er ansvarlig for personopplysninger som blir samlet inn i forbindelse med innmelding i klubben og ved bruk av nettsidene til klubben. Opplysninger du gir på Facebook.com, er det Facebook som har behandlingsansvaret for.

Personopplysninger som behandles
Skodje fotoklubb samler inn
– Navn
– Post- og/eller fakturaadresse
– Telefonnummer
– e-postadresse
– Fødselsdato for ungdomsmedlemmer og famileforhold for familiemedlemmer, for å bekrefte rett til rabatt på medlemskontingent.

Vi samler ikke inn Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan innhentes informasjon?
Vi samler inn opplysninger gjennom skjema for innmelding og påmelding til arrangementer. Vi tar også vare på opplysninger du sender oss via e-post. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg informasjon.

Eksempel
– Ved innmelding
– Ved påmelding til arrangementer som f.eks. kurs, workshops og foredrag

Formålet med informasjonen som innhentes:
– Informere om aktiviteter og arrangementer
– Sende deg nyhetsbrev
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby klubbens produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?
Opplysningene lagres i vårt medlemssystem Styreweb.com, og på klubbens datamaskiner lokalt. Styreweb er et nettbasert system for medlemsorganisasjoner, som inneholder blant annet medlemsregister, regnskap og faktura og et meldingssystem.

Hvordan slette opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring, ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi utleverer ikke informasjonen din
Opplysninger om navn, adresse, poststed, epostadresse deles bare med Norsk Selskap for fotografi (NSFF), så lenge klubben er medlem i NSFF. Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.  Styreweb har ikke adgang til å dele personopplysninger om våre medlemmer.

Du har rettigheter
Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i tråd med personopplysningsloven.

Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du når som helst trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener Skodje fotoklubb ikke har overholdt dine rettigheter i samsvar med personopp­lys­ningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.