Klubben disponerer fotoutstyr, som medlemmene kan leie meget rimelig. Kontakt materialforvalteren, for å avtale om leie. Bruk kontaktskjemaet nederst på siden, eller mobiltelefon.

Utstyret består per i dag av 2 sett studioblitser, bakgrunner og Spyder skjermkalibrator.

Ta vare på utstyret, som var det ditt eget. Unngå støt, og si fra om mangler ved tilbakelevering. Sjekk at alt er på plass både ved henting og levering. Dersom du gjør skade på utstyret, må du erstatte skaden.

Klubbutstyr Pris per dag Pris per helg
Studioblitser Elinchrom Dlite med 2 lamper/softbokser, stativ og ledninger.

50

100

Elinchrom D-Lite it med 2 lamper/softbokser, stativ og ledninger og SkyPort trådløs utløser.

50

100

Tilleggsutstyr: Snoot og låvedør/klaffer for styring av lyset.
Datacolor Spyder 3 Elite Gratis Gratis

Studioblitsene - 2 sett

Elinchrom Dlite med 2 lamper/softbokser, stativ og ledninger.
Tilleggsutstyr: Snoot og låvedør/klaffer for styring av lyset.

Snoot blir brukt til å lage en smal, rund lysstråle, og klaffen/låvedøra kan brukes til å styre lyset. Du kan lage en stor eller liten firkantet, smal og avlang lysstripe, som du kan dreie slik du vil. Det er store muligheter til å få akkurat det lyset du ønsker. DVD-plata som følger med, inneholder filmer med god innføring i bruk av utstyret.

• 1 stk Elinchrom D-Lite 2 it (EL-20483)
  • 1 stk Elinchrom D-Lite 4
  • 1 stk Skyport ECO (EL-19349)
  • 1 stk Synkkabler (EL-11088)
  • 1 stk Beskyttelseskåpe (EL-26124)
  • 1 stk Reflektor (EL-26146)
  • 3 stk Softboks 65x65 cm (EL-26129)
  • 1 stk Softboks 40x40 cm
  • 1 stk Veske til blitsaggregatene (EL-33198)
  • 1 stk DVD-film "D-Lite - Intro" (EL-72405)
  • 2 stk Netttkabler (EL-11055)
  • 2 stk Innstillingslamper (EL-23002)
  • 1 stk Manual (Engelsk) (EL-73002)
  • 1 stk Stativveske for to stativ (EL-33220)
  • 2 stk Stativ (EL-30101)

• Bakrunner, hvit, svart og grønn med stativ

Studioblitser med tilleggsutstyr

Datacolor Spyder 3 Elite

Med dette kalibreringsutstyret kan du kalibrere dataskjermen din, slik at bildene på skjermen blir vist med riktig lysstyrke og fargetemperatur.
Utstyret er enkelt å bruke, ved at en veiviser dirigerer deg gjennom hele prosessen. Etterpå kan du sammenligne resultatet med slik det var før kalibreringa.
Resultatet kan lagres som en profil, som du også kan bruke ved utskrift av bilder.
Ta kontakt med materialforvaltaren når du vil leie utstyret.

Spyder 3 skjermkalibrering

Fields with (*) are required.
Please prove you are human!