Vinnarbildet denne runden - Raud sekk, foto: Bjørn Tennø

Kva assosierar de med fargen raud, spurde John i starten. Blant det som vart nevnt var blod, styrke, varme, kjærleik, kommunisme og politikk.

Denne gongen (07.03.) var det gjennomgong av dei innsendte bidraga til 6. runde i konkurransen vår, som stod på timeplanen. Tema var raud, 18 bidrag var innsendt, og kreativiteten var stor.

Bileta vart vist i tilfeldig rekkefølge, med kommentarar både frå John og frå salen. Bileta blir bedre og bedre, og bedømminga stadig vanskelegare.

Denne runda var det også premiering av to tilfeldig uttrekte bidrag, og Ann Helen Krogsæter og Odd Arne Grande vann kvar sin vater til kameraet. No blir det sikkert ingen skeive horisontar frå dei to..

Etter gjennomgongen viste John 50 ‘raude’ bilete frå 1x.com, ei nettside som kan vere til stor inspirasjon, også for neste runde i konkurransa. Då er temaet arkitektur. Resultatlista finn du i forumet. Til slutt vart diplom for grunnkurs i fotografering utdelt, og det vart også nevnt at det er få påmeldte til første Lightroom kurs. Så, det er berre å melde seg på : )