Ekorn. Foto: Roger Brendhagen

Bjørn i motlys. Foto: Roger Brendhagen

Fjellrev i motlys. Foto: Roger Brendhagen


Roger Brendhagen fotograferer i all slags vær. Bilde utlånt av Roger Brendhagen.

Kom og se de mest fantastiske bilder av varierte motiver med alt fra norsk og nordisk villmark og dyreliv til eksotiske dyr i andre land og fryktinngytende slanger. Få den utrolige historien bak bildene av mesteren selv, Roger Brendhagen

Naturfotograf og Nikonambassadør Roger Brendhagen vil gi deg en interessant innføring i en spennende verden ved hjelp av objektiver. Roger viser bilder og forteller om sine reiser og ekspedisjoner rundt om verden. Du vil få generelle tips og praktiske råd i makro – og naturfotografering.

Roger Brendhagen har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene - med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord.

Roger holder en rekke kurs og workshops innen makro – og naturfotografering, og har faste foto-workshop i Mongolia, Sri Lanka, Kenya og rundt om i Norden. Han hadde nærmere 6 000 deltagere på sine fotokurs i 2015.

Når Roger ikke er ute og reiser, er han ofte å finne på Dovrefjell. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev. Der de fleste rygger unna – går han tett på, og tar makrobilder av både giftslanger og kvelerslanger. Selv sier han at han får den samme gleden av å fotografere en Dompap i Snåsa - som å møte en Emu i Australia.

Roger Brendhagen er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Bor nå i Filipstad i Sverige, men med side 250 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Han er tilknyttet Nikon som fotograf – og er Nikon Ambassadør. Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.

Følg arbeidet hans på:
www.brendhagen.com
Facebook, Roger.Brendhagen
Facebook, fotografbrendhagen

Møtet blir arrangert av Skodje fotoklubb i

Sted: Kultursalen i Gomerhuset

Tid: torsdag 27. april 2017 fra klokken 19, og vil vare 2,5 – 3 timer

Slik skaffer du deg billetter.
Kjøp billetter på www.skodjefotoklubb.no, Billett, i den gratis mobil-/nettbrettappen Sping eller ved frammøte.

Billettpris: 200 kroner, medlemmer i Skodje fotoklubb får 50 % rabatt.

Vi anbefaler at du kjøper billettene på forhånd, og tar med kvittering, men du kan også kjøpe billett ved inngangen. Det er unummererte plasser.

 

Les også om arrangementet i NSFF-magasinet.Vel møtt til en interessant og inspirerende bildekveld.

Tekst: Arnold Hoddevik