Einar på krakken. Foto: Trond Edvard Ekroll

Rekreasjon. Foto: Monica Elise Vatnehol

 

Bølga. Foto: Arnold Hoddevik

I disse dager dumper en utgave av årboken fra 2010 ned i postkassen til alle medlemmer. Om du ikke får den, kan det være at du ikke har registrert adressen din på NSFF sine sider (selv om jeg flere ganger påpekte nødvendigheten av dette i infomail).

Husker dere at jeg for en stund siden oppmuntret dere til å sende inn bilde til NSFF sin årbok? Fire av medlemmene sendte inn bilder. Jeg hadde selvsagt håpet på flere, men det skulle vise seg å være mer enn nok. I årboken for 2010 er hele tre av Skodje Fotoklubbs medlemmer representert med ett bilde hver! En super måte å markere seg på. Vi må gratulere Trond Edvard Ekroll, Monica Elise Vatnehol og Arnold Hoddevik med hvert sitt bilde i boken.

 

 

Det kom inn nærmere 600 bilder, og av disse ble 111 plukket ut. Vi bør være stolte av disse tre, og til neste år vil vel kanskje flere sende inn? I alle fall har vi gjort oss bemerket nasjonalt, og fortsettelsen skal bli skikkelig moro.

Ekstra kjekt var det for Trond, Monica og Arnold å få se bildet sitt utstilt i Kristiansund under Nordic Light festivalen...i glass og ramme :) Bildene blir også å se i Ålesund under Nasjonalt Fototreff 2.-5. juni.

 

Flotte fotografier fra alle 3, og vi gratulerer.

Tekst: John Colbensen